Jalan Batu Scandinavian Monoloft Singapore Interior Design
Jalan Batu Scandinavian Monoloft Singapore Interior Design
Jalan Batu Scandinavian Monoloft Singapore Interior Design
Jalan Batu Scandinavian Monoloft Singapore Interior Design
Jalan Batu Scandinavian Monoloft Singapore Interior Design
previous arrow
next arrow
Slider

Jalan Batu

Cosy Scandinavian

Newly-wedded couple Isa and Liz found a 48-year-old Jalan Batu flat and immediately fell in love with it. Wanting to put down roots in this three-room nest, they requested for a Scandinavian themed renovation, something that is cosy and functional. Kristina had one request: she wanted a big kitchen to where she could revel in baking. Tim, on the other hand, preferred plenty of storage.

 

To give them what they wanted, we opened the wall in between the living room and the bedroom, paving the way to a bigger open-concept kitchen. We gave it an airier charm by using neutral palettes –wood floors, a quartz table top and white laminate finishing combined with silver appliances and hardware. Beside the kitchen is the dining room, brightened by an industrial chandelier which fits their Scandinavian theme. This space can be smartly converted into a workspace area.

 

6 Jalan Batu

3 Room HDB

2017

Joseph Seah